K3 brengt feelgood videoclip van laatste single met Klaasje uit

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De nieuwe single van K3 ‘Beter als je danst’ kwam uit. Het is het laatste nummer waarop Klaasje te horen zal zijn. Het is een zomers nummer waarmee Hanne, Marthe en Klaasje wat extra vrolijkheid willen brengen. ‘Juist in deze tijd wil iedereen wat vrolijkheid,’ laat Klaasje weten. ‘Ik ben blij dat mijn laatste nummer met K3 een positief liedje is, want positiviteit kan iedereen nu wel gebruiken. Het is ook een ideaal nummer om de zomer mee te beginnen. In het najaar eindigt mijn geweldige K3 avontuur, maar de komende maanden ga ik nog extra genieten.

Vandaag verschijnt de bijbehorende videoclip van ‘Beter als je danst’. In de videoclip zijn verschillende feelgood dansscenes te zien. Zoals een dansende familie in hun auto, een dansende oma met haar hondje en een enthousiast dansende politieagent. ‘Onze choreografen hebben een aanstekelijk dansje bedacht dat voor iedereen makkelijk te leren is,’ zegt Hanne. ‘Wat zou het leuk zijn als we straks op straat kinderen met hun ouders op dit vrolijke nummer zien bewegen.’

Naast de nieuwe single en videoclip Beter als je danst en de komende release van de bioscoopfilm Dans van de Farao staat in juni K3 volop in de kijker op Studio 100 TV & de gratis Studio 100 GO App. Voor het najaar staat er nog de K3 Dromen SHOW op het programma, waarin K3 met Klaasje nog op Nederlandse en Vlaamse podia te zien zal zijn. (PADI)

‘Beter als je danst’ is vandaag – vrijdag – vanaf 17 uur te zien op Studio 100 GO, Studio 100 TV en YouTube.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier