Jonge artiest Mervyn werkt samen met beloftevolle jonge designer

Zanger Mervyn naast zijn banner, ook een ontwerp van designer Gilles Manfronelli.© PADI
Zanger Mervyn naast zijn banner, ook een ontwerp van designer Gilles Manfronelli.© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 19 februari lanceerde Mervyn uit Brugge zijn single ‘Het beste aan mij is zij’ of de tweede single in drie maanden tijd. Niet enkel na de release van de eerste single ‘Als je met me danst’, maar ook nu kreeg Mervyn veel lof over zijn nieuwe website, zijn singlehoesjes, de promofilmpjes, enz. Dat is niet het werk van Mervyn zelf, maar wel de inzet van de 26-jarige Gilles Manfronelli uit Ingelmunster.

Mervyn weet wat hij wilt, zowel qua zijn muziekstijl maar ook qua zijn samenwerking met andere mensen. Voor zijn nieuwe liedjes – geen covers ! – koos hij voor de jonge producer Jérémie Vrielynck uit Deerlijk. Voor alles qua design werkt hij samen met Gilles Manfronelli van On Point uit Ingelmunster. Mervyn was benieuwd wat de Branch Manager bij Synergie uit Kortrijk met zijn bijberoep als creatieve vormgever allemaal uit zijn hoed kon toveren. “Eerlijk, vanaf ’t eerste ontwerp viel ik achterover. Ik had nooit gedacht dat Gilles zoiets uit zijn creatief brein kon toveren. Mijn website, de singlehoesjes… ze zijn allemaal zo vernieuwend en daar ben ik heel trots op”, glundert Mervyn, student Global Business Management aan het Vives in Brugge.

Op 11 november 2019 begon Gilles met zijn eigen bedrijf On Point in Ingelmunster. “Mervyn is voor mij de eerste artiest die een beroep deed op mijn diensten. Ik vond dat fantastisch, omdat ik eens een andere weg kon inslaan. Ik hou van muziek in al zijn vormen en genres. Eerlijkheidshalve geef ik toe dat ik een groot boontje heb voor Lady Gaga. Ik zat al op haar podium tijdens haar show in het Antwerpse Sportpaleis. Jawel, ik kon één van de 20 stoelen op het podium aankopen om van daaruit de show bij te wonen. Onvergetelijk ! Ik trok ook al voor haar show naar Las Vegas. Kortom, ik ben een harde fan. Maar mijn muzieksmaak is zeer breed en gaat van pop tot dance en zelfs jazz.”

Gilles weet wat hij wilt bereiken met On Point. “Ik probeer meer dan ooit een persoonlijke aanpak te hanteren. Ik ga ter plaatse, luister naar de wensen van de klant. Ik denk mee om samen van A tot Z een project af te leveren dat ‘On Point’ is”, knipoogt Gilles. “Mijn bijberoep is echter een passie waar ik nooit mijn fulltime beroep zou van maken. Ik wil niet dat het een ‘verplichting’ wordt en mijn creativiteit daaronder zou lijden. Mijn toekomst is dus om rustig te groeien en vooral veel tevreden klanten te zien.” (PADI)

www.mervyn.be www.onpoint-design.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.