Joey Oerlemans heeft nieuwe single ‘Uitzicht’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Met de single ’Uitzicht’ presenteert de in Hoogerheide geboren zanger Joey Oerlemans (33) een nieuwe single, waarmee hij een compleet nieuw geluid laat horen. Voorheen was Joey voornamelijk actief in het genre ‘feestmuziek’, maar nu kiest hij voor het ernstige Nederlandstalige popgenre.

Vanwege zijn stemgeluid werd Joey benaderd door componist Harry de Rooij om de single ‘Uitzicht’ op te nemen. Onder leiding van de gerenommeerde producer Patrick Schouten kwam ‘Uitzicht’ tot stand. De single handelt op sublieme wijze over de actualiteit waarin we leven/

Joey zingt al vanaf de basisschool. Op school-musicals mocht hij de solorollen op zich nemen en die liefde voor zingen heeft hij nooit los gelaten. In 2016 mocht hij het grote podium betreden van het Brabantse Wal Festival in Hoogerheide (NL), samen met John de Bever, Steff Ekkel en Vinnzent. Dit smaakte naar meer. Zo is Joey zijn carrière begonnen. In België boekte Joey al veel successen met zijn optredens. Hij mocht op grote podia staan met Johan Veugelers, Yves Segers, de Romeo’s, Snollebollekes, Jettie Pallettie, de Havenzangers, Sergio, enz.

Joey is nu een samenwerking gestart met Harry de Rooij (componist en tekstschrijver) + SSR Studio in Rijen (NL). Er zal maandelijks een nieuw nummer en videoclip uitkomen in de Nederpop stijl ala Marco Borsato. Platenfirma TMS Music brengt zijn muziek uit. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.