Jettie Pallettie verkoopt laatste kunstwerk’ Velo’

Jettie bij David en Sylvie in Zele. © PADI/JP
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

David D’hooge en Sylvie Wackenier uit Zele hebben het laatste kunstwerk van Jettie in hun bezit. De twee geliefden zijn niet alleen grote fans van de muziek van Jettie, maar ook van haar schilderijen.

“We hadden er al vijf en met dit pronkstuk hebben we er nu al zes in ons bezit”, zegt Sylvie met enige trots in haar stem. David vult aan: “We zijn al fan sinds 2014. We zijn heel blij met die nieuwe aankoop ‘Velo’. Ieder schilderij heeft een naam, een speciaal nummer en is voorzien van een vingerafdruk van Jettie. We kregen ook bij elk schilderij een gelukspoppetje en die hangen uiteraard ook in de kamer. Wij zijn twee heel gelukkige mensen, die nog vele jaren gaan genieten van niet enkel de muziek, maar ook van de schilderijen van Jettie. We gaan zo vaak als we kunnen naar haar optredens. Is het niet mogelijk, dan leggen we thuis haar muziek op”, geeft vrachtwagenchauffeur David toe, die zelfs luid in zijn vrachtwagen meezingt met de songs van Jettie. “Werken is geen straf, wanneer je kan luisteren naar muziek die je zo graag hoort.”

Jettie in de vrachtwagen van David.
Jettie in de vrachtwagen van David. © PADI/JP

Jettie ging persoonlijk langs bij David en Sylvie. Ze overhandigde het schilderij, dronk koffie, at een koekje en genoot van haar eigen muziek in de vrachtwagen van David. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier