Jérémie Vrielynck uit Deerlijk sluit 2020 af met akoestische versie van ‘Slechte gewoonte’

De 20-jarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk had begin 2020 grootse plannen. Helaas kon hij niet al zijn dromen realiseren wegens corona en ook wegens een lange herstelperiode door een virale hersenvliesontsteking. Eind 2020 kan Jérémie nu toch wel spreken over een geslaagd muzikaal jaar, want met zijn single ‘Alleen bij jou’ (release 29 mei) stond hij maar liefst 20 weken na elkaar in de Vlaamse Ultratop 50 én ook meerdere weken in de Vlaamse Ultratop 10. De opvolger ‘Slechte gewoonte’ doet het al acht weken ook niet slecht in dezelfde nationale Vlaamse Ultratop 50. Op zondag 27 december stond Jérémie met dàt nummer op een 20ste plaats. Stijgt hij op zondag 2 januari 2021 ?

Jérémie Vrielynck blikt op muzikaal vlak toch positief terug op 2020.©PATRICK DEPYPERE PADI
Jérémie Vrielynck blikt op muzikaal vlak toch positief terug op 2020.©PATRICK DEPYPERE PADI

“Ik geef het eerlijk toe : dit jaar zag ik het wel eens niet meer zitten, zoals ongetwijfeld veel mensen. De reden : corona ! Wij als artiesten willen op een podium staan, maar géén enkel van mijn optredens kon plaatsgrijpen. Op dat gebied is het inderdaad een verloren jaar”, zucht Jérémie aan de telefoon. “Maar wanneer ik op deze laatste dag van het jaar terugblik op 2020, dan moet ik toegeven : corona of niet, wat maakte ik op muzikaal vlak toch een super jaar mee. Ik stond inderdaad 20 weken met mijn single ‘Alleen bij jou’ in de Vlaamse Ultratop 50 en ik sta nu al acht weken met de opvolger ‘Slechte gewoonte’ in dezelfde Vlaamse Ultratop 50. Met dit lied sta ik deze week eveneens op nummer één in de Vlaamse Top 15 van FamilyRadio. Deze avond – 31 december – ben ik ook te zien op MENT TV. Ik won immers in de categorie ‘Doorbraak’ de Loftrompet van 2020. Je hoort mij dus toch op muzikaal vlak niet klagen. Ik zou zelfs direct tekenen om ook in 2021 in totaal al 28 weken in de Vlaamse Ultratop 50 te kunnen staan. Wat ik in 2021 wil realiseren ? Laat ik eerst nog even stilstaan bij de laatste dag van 2020, want vandaag lanceerde ik de akoestische versie van ‘Slechte gewoonte’ via alle bekende kanalen. Samen met cellist Renaat breng ik ‘Slechte gewoonte’ op een andere manier. En dan 2021 ? Ik schrijf verder aan nieuwe nummers. Ik hoop ook heel snel terug op een podium te mogen staan. Ik ben niet de enige die daarvan droomt, want alle artiesten willen maar één ding : zingen voor hun fans. Ik wens alvast mijn vele fans een Gelukkig Nieuwjaar toe. Geniet in 2021 vooral van elkaar en weet dat we NU moeten leven, want ’t leven… is te kort om stil te staan.” (PADI)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.