https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jérémie Vrielynck staat in één week tijd in minstens drie hitparades op één met ‘Als je hem achterlaat’

Het voorbije jaar scoorde Jérémie al telkens sterk met zijn nieuwe singles.© PADI/Daniël
Het voorbije jaar scoorde Jérémie al telkens sterk met zijn nieuwe singles.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De 20-jarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk blijft met de glimlach rondlopen. In enkele dagen tijd kreeg hij immers maar liefst drie lijsten van hitparades door en in die hitparades staat hij telkens op nummer één met ‘Als je hem achterlaat’. In de nationale Ultratop 50 stond Jérémie vorige zondag op plaats 10 met dezelfde single.

Sinds eind mei vorig jaar is Jérémie praktisch geen enkele week verdwenen uit de nationale Ultratop 50. Op vrijdag 22 mei 2020 – in volle lockdown – lanceerde hij ‘Alleen bij jou’. Eén week later kwam hij al binnen in de nationale Ultratop 50. Op zondag 11 oktober 2020 – of 20 weken later!- stond hij op plaats 50 met ‘Alleen bij jou’ in de Ultratop 50. Jérémie kon het dan nog altijd niet geloven: maar liefst 20 weken op rij in een nationale hitparade staan en daarvan ook meerdere weken in de Top 10 van de Ultratop 50 staan. Voor de Deerlijknaar was het een droom die uitkwam, maar die verder bleef duren. In oktober 2020 lanceerde Jérémie immers zijn opvolger ‘Slechte gewoonte’. Op 8 november 2020 kwam hij al binnen op plaats 32 in de Ultratop 50. Week na week bleef Jérémie in deze hitlijst staan. Op 21 februari 2021 verzeilde hij zelfs – na zoveel weken – op nummer 7 in de Ultratop 50. Op 21 maart 2021 stond hij op plaats 37. De week erna of terug 20 weken later was hij verdwenen uit deze hitparade, maar dan stond hij er al terug in met zijn opvolger ‘Als je hem achterlaat’. Drie weken later – 28 maart 2021 – stond hij in die hitparade al op nummer zes, de week erna op 9 en nog eens een week later op 8. Vorige zondag stond Jérémie op plaats 10 in de Ultratop 50 en dit in weeknotering negen. Zeker geen slecht resultaat of hoe Jérémie met ‘slechts’ drie singles bijna één jaar lang in de nationale Ultratop 50 staat.

Momenteel wordt het nummer ‘Als je hem achterlaat’ nog altijd vaak gedraaid op Radio 2. Maar niet enkel Radio 2, maar ook andere zenders draaien de zelfgeschreven singles van Jérémie grijs. “Ik weet dat ik in enkele dagen tijd in drie verschillende hitparades met het nummer ‘Als je hem achterlaat’ op nummer één sta”, glundert Jérémie. “In de Vlaamse Top 50 en in de Bene Top 50 van het ‘Bene Top 50’-radiostation sta ik op één. Ook in de Vlaamse 15 bij FamilyRadio sta ik op de eerste plaats. En daar ben ik natuurlijk heel trots op. Met dank aan al mijn trouwe fans. Ik hoop dat we nu heel vlug terug mogen optreden, zodat ik nog veel mensen kan overtuigen van mijn muzikale kennis”, besluit Jérémie. (PADI)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten