Jérémie Vrielynck staat één jaar in Vlaamse Ultratop en was live te horen bij De Madammen op Radio 2

Jérémie Vrielynck stond één jaar lang in de Vlaamse Ultratop. Hij werd uitgenodigd bij De Madammen op Radio 2. © PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Wie dinsdagvoormiddag naar Radio 2 luisterde, zal ook de stem van Jérémie Vrielynck uit Deerlijk hebben gehoord. De zanger was uitgenodigd door De Madammen om te komen praten over zijn muzikale carrière én vooral om te spreken over maar liefst één jaar lang of 52 weken te gast in de Vlaamse Ultratop.

“Het was de allereerste keer dat ik mocht langsgaan bij De Madammen”, zegt Jérémie. “Het is altijd fijn om andere mensen van andere programma’s bij Radio 2 ook eens te leren kennen. De reden van mijn komst was een feestelijke gelegenheid, namelijk dat ik één (!!!) jaar lang onafgebroken in de Vlaamse Ultratop sta. Vanaf 6 november 2020 stond ik met ‘Slechte Gewoonte’, ‘Als Je Hem Achterlaat’, ‘Zie Ik Jou Ooit Weer’ tot nu 7 november 2021 met ‘Tot Er Niets Meer Overblijft’ in de Vlaamse Utratop. Dat is niet slecht gepresteerd hé. Met ‘Slechte Gewoonte’ stond ik 20 weken in deze lijst, met ‘Als Je Hem Achterlaat’ 14 weken, met ‘Zie Ik Jou Ooit Weer’ 19 weken en momenteel al vijf weken met ‘Tot Er Niets Meer Overblijft’. Ik hoop dat ik met die laatste single nog lang in deze Ultratop mag prijken. Zei men vorig jaar in november dat ik één jaar lang in de Vlaamse Ultratop zou staan, dan zou ik dat niet hebben geloofd. Maar zie, ’t is realiteit én ik ben er echt trots op. Ik hoop dat ik verder succes mag hebben. Uiteraard zal ik er hard voor blijven werken, want succes krijg je niet zomaar in je schoot geworpen.” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.