Jens Vollens uit Roeselare zingt mee op nieuwe single ‘Jagermeister’ met De Pitaboys

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het is een periode stil geweest rond Jens Vollens uit Roeselare, maar ook rond de heren van De Pitaboys. Dat is begrijpelijk wegens de coronacrisis, die onze wereld méér dan één jaar in zijn greep had.

De laatste single dateert van vorig jaar, toen de horeca terug open mocht met “We mogen weer op café”. Dit wil echter niet zeggen dat De Pitaboys niet meer aanwezig zijn, sterker zelfs, meer dan ooit, want de festiviteiten rond 10 jaar De Pitaboys die normaal in 2020 zouden doorgaan zijn verschoven naar 2021/2022 en zullen met nog meer toeters en bellen worden gevierd. Het nieuwe feestalbum voor 10 jaar Pitaboys is bijna klaar en momenteel zijn er onderhandelingen bezig met enkele locaties voor een groot feest.

Ondertussen zijn ze klaar met een nieuwe single …. en wat voor een …. Dit keer doen ze het samen met Jens Vollens uit Roeselare, die we nog kennen van hits als “Mama Courtois”, “4promille”, enz. Jens kwam bij Diego de studio binnen gewandeld nog voor het coronatijdperk met de vraag om nummers voor hem te schrijven. Diego nam Jens onder zijn vleugels, en uit deze opdracht zijn verschillende nummers ontstaan. Deze single kleefde zo hard aan De Pitaboys dat ze besloten, na akkoord van Jens, om deze single samen te brengen. Het resultaat is een meezinger, een oorwurm van jewelste …. ‘Jagermeister’ is een feit. Een pittig detail: de hoofdzetel van Jagermeister is weg van deze song, dus ook vanuit deze hoek mag er binnenkort nog een en ander worden verwacht.

Wie beweert nog stil te kunnen zitten bij het horen van dit nummer heeft wellicht last van doofheid, want stilzitten is onmogelijk. En zoals het De Pitaboys betaamt, hoort bij zo’n single ook een knotsgekke videoclip …. Jens en De Pitaboys, trokken volledig coronaproof naar de filmstudio om daar een clip in green key op te nemen om zo tot een Tiroler decor te komen. Dit was ook de enigste mogelijkheid, want figuranten waren toen nog verboden (te veel volk) en de skipistes zijn/waren gesloten. Ondanks de moeilijkheden die corona met zich meebrengt, is het hen toch gelukt om een knotsgekke videoclip te maken met een hoog Tiroler gehalte. De videoclip komt eerstdaags online. (PADI)

De nieuwe single ‘Jagermeister’ is te downloaden via de grote streamingsplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten