Jens Deltour uit Wevelgem komt voor de allereerste keer in programma ‘Herbert’ bij MENT TV

Jens is komende zondag te zien op MENT TV.© PADI/Daniël
Jens is komende zondag te zien op MENT TV.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zondag 6 juni zie je tussen 10 en 12 uur in het programma Herbert op MENT TV voor de eerste keer Jens Deltour uit Wevelgem, die komt praten over zijn videoclip én bijhorende single ‘De Coronaise’.

“Voor mezelf was het een heel leuke ervaring om toch eens aanwezig te mogen zijn in de tv-studio van MENT TV”, vertelt Jens. “Mijn single wordt al grijs gedraaid op allerlei kanalen. Veel mensen lieten ook al weten dat het een top nummer is en dat maakt me innerlijk heel blij. In showbizzland begint er terug beweging te komen. De boekingen komen al opnieuw binnen. Nog goed nieuws, ik ben ook bezig aan een nieuw album. Wanneer dat zal uitkomen, kan ik nu nog niet verklappen. Weet je waar ik nu vooral naar uitkijk: naar terug te mogen optreden, want dit heb ik serieus gemist. Ik hoop dat corona voorgoed uit ons leven verdwijnt en dat we opnieuw kunnen genieten, zonder angst te moeten hebben dat we opnieuw ziek worden.” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten