https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ingeborg uit Brugge is de headliner in ‘Winterrevue – Made in Belgium’ van Theater Elckerlyc in Antwerpen

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Woensdagmiddag stelde Theater Elckerlyc tijdens een persmoment drie grootse voorstellingen voor. De toekomst ziet er met die drie gloednieuwe producties positief uit, na maandenlang door corona te hebben stilgelegen. Dé topper is wel ‘Winterrevue – Made in Belgium’ met niemand minder als headliner Ingeborg Sergeant uit Brugge.

Met het thema ‘Made in Belgium’ trekt regisseur Stany Crets en zijn vaste ploeg van artiesten resoluut de kaart van de nationale fierheid. Want of het nu Nina Derwael, Miss België, Soeur Sourire, Peter Paul Rubens, Ambiorix of ons Koningspaar is: ze zijn van Belgische makelij en we kunnen er eensgezind trots op zijn. Ook onze Belgische helden uit showbizzland worden geëerd door een spetterende cast, een prachtig ensemble en een knallend live orkest onder leiding van Eric Melaerts. Aan kop staat niemand minder dan Vlaams icoon der showbizz Ingeborg Sergeant, die met veel “gratitude” de rol van gastvrouw op zich neemt. Voor velen is dat een verrassing en voor Ingeborg terug een nieuwe uitdaging. Meer info volgt later, maar dit nieuws wilden we nu al bekend maken. (PADI)

‘Winterrevue – Made in Belgium’ vanaf vrijdag 3 december tot en met zondag 16 januari 2022. Info en tickets: www.elckerlyc.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut) of aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc, één uur voor aanvang van de voorstelling.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.