Ingeborg repeteert mee met de cast van ‘Winterrevue – Made in Belgium’

Ook Ingeborg repeteert al mee. © Theater Elkerlyc
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Begin november gingen de repetities van start voor de zesde winterrevue. Regisseur Stany Crets en artistiek leider Dirk Van Vooren heetten hun cast en crew alvast hartelijk welkom in hun warme thuis voor de komende maanden in Theater Elckerlyc. Nieuwkomer en special guest Ingeborg werd meteen voorgesteld aan de cast en de crew. Regisseur Stany Crets overhandigde haar het allereerste exemplaar van het script. “No way back!” Het centrale thema van de zesde editie werd al eerder bekend gemaakt: “MADE IN BELGIUM”. “Ik kan niet wachten om te lezen wat Stany allemaal bedacht heeft voor mij en de collega’s… Zo spannend!”, aldus een enthousiaste Ingeborg. Hoe ver Stany Crets zijn team deze keer uit hun comfort zone zal halen, zullen we moeten ontdekken tijdens de voorstellingen, vanaf 3 december in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

“Dat het publiek van de Winterrevue er weer naar uitkijkt, mag duidelijk wezen. De Winterrevue is echt een traditie geworden in Antwerpen. Ruim .5000 tickets gingen dan ook al over de toonbank. Dit bewijst dat het publiek écht behoefte heeft aan een zorgeloze, verrassende, entertainende voorstelling van de bovenste plank. En dat gaan we ze ook schenken!”, vertelt Dirk Van Vooren enthousiast. Vanaf 3 december 2021 kan het publiek genieten van “Winterrevue – Made in Belgium’ in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Een feest voor jong en oud met een ijzersterke cast, hilarische sketches en een schitterende live-band o.l.v. de onnavolgbare Eric Melaerts. (PADI)

Vanaf vrijdag 3 december in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut). Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier