https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ida de Nijs zingt ‘Hou me vast zolang ik leef’

Ida de Nijs heeft een nieuwe single uit.© PADI/Daniël
Ida de Nijs heeft een nieuwe single uit.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zingen in hetzelfde genre is voor de meeste artiesten de weg naar het succes. Voor Ida de Nijs is het zingen van verschillende stijlen en genres een vreugdevolle belevenis waar ze maar geen genoeg van kan krijgen.

Pop, country, rock, ballads, chansons, ze deinsde op haar albums de afgelopen jaren nergens voor terug. Maar altijd wel in het Nederlands. “Omdat ik wil dat de mensen mij hier kunnen verstaan.” Haar nieuwe single ‘Hou me vast zolang ik leef’is een met een bossanova ritme gecomponeerd lied, geschreven door Sabien Tiels en Henk de Laat. Sabien – die al vele nummers voor Ida schreef – was trouwens zeer enthousiast over het eindresultaat. “Het is heel mooi geworden. Ik ben trots”, stuurde ze via haar telefoon zodra ze het nummer kreeg toegestuurd. Het lied ‘Hou me vast zolang ik leef’ is een voorloper van het nieuwe album van Ida de Nijs dat dit jaar nog zal verschijnen. (PADI)

Hou me vast zolang ik leef’ van Ida de Nijs is als download verkrijgbaar op iTunes, Spotify enz. .. Info: 0475 78 63 98 (VDM Produkties) – info@vdmprodukties.be

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten