Hooverphonic, Regi én Bart Peeters komen in de zomer van 2022 al naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Ook Bart Peeters komt in augustus 2022 terug naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De concertenreeks A Symphonic Evening With… presenteerde de voorbije zomer zes topartiesten. Vandaag kondigt de organisatie aan dat Hooverphonic de eerste topnaam voor de nieuwe reeks is in juli en augustus 2022. Bart Peeters en zijn Ideale Mannen komen ook opnieuw naar de Pop-Up Arene. Regi zakt eveneens af naar Middelkerke, samen met zijn muzikale vrienden en vriendinnen, voor een full live show.

Na twee uitverkochte concertreeksen staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert steken hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje. Zondag 14 augustus (de avond voor een feestdag) staan ze in Middelkerke. In de Proximus Pop-Up Arena zullen ze samen met The Belgian Session Orchestra de grandeur van hun talrijke studio-opnames live brengen. Mét Geike Arnaert, de iconische stem van de groep die sinds november 2020 opnieuw met verve de Hooverphonic vocals voor haar rekening neemt. De songs zullen klinken zoals ze gecomponeerd werden: wijds, filmisch, imposant, melancholisch, groots en immer meeslepend. Tickets kosten 35, 40 en 45 euro. Ze zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10 uur via www.popuparena.be.

Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband ‘De Ideale Mannen’, een repertoire van nieuwe nummers uit zijn laatste album ‘De kat zat op de krant’ en een groot aantal meezingers en hits. Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid en een overdosis aan ambiance. Afspraak op vrijdag 5 oktober in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 euro. Deze tickets zijn eveneens te koop vanaf woensdag 24 november om 10 uur via www.popuparena.be.

Zet Regi op een podium met een pak vrienden en zijn keyboard en je hebt het recept voor wat nu al een onvergetelijke avond in Middelkerke zal worden. Het aantal hits waaruit hij zijn setlist kan samenstellen is eindeloos: van eigen nummers tot de covers uit ‘Liefde voor Muziek’ tot de vele Milk Inc-classics. De volgende dag is het Nationale Feestdag dus het perfecte excuus om af te zakken naar de Proximus Pop-Up Arena. Afspraak op woensdag 20 augustus in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 euro en zijn te koop vanaf heden via www.popuparena.be. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.