https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Het Zesde Metaal komt op donderdag 26 augustus 2021 naar Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Het Zesde Metaal.©RAMY MOHARAM FOUAD
Het Zesde Metaal.©RAMY MOHARAM FOUAD
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

’t Es nog al nie na(ar) de wuppe. Doe mo voert! Dat is zeker zo, wanneer Het Zesde Metaal op donderdag 26 augustus komt spelen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De ticketverkoop begint op vrijdag 25 juni om 10 uur via livenation.be.

Zeg je Het Zesde Metaal, dan zeg je Wannes Cappelle. De meer dan animabele frontman van de band, geruggesteund dor evenwaardige kleppers als gitarist en toetsenist Tom Pintens, gitarist Filip Wauters, basgitarist Robin Aerts en drummer Tim Van Oosten. Je hoeft het West-Vlaams dialect niet te kunnen om helemaal gecharmeerd te zijn door de wonderlijke, soms minimalistische, dan weer harmonieuze grootse songs van Het Zesde Metaal. Het meest recente album ‘Skepsels’ uit 2019 was de opvolger van het immens succesvolle ‘Calais’ (2016), waar Cappelle en de zijnen in 2017 een gouden plaat voor ontvingen en de main stage van Rock Werchter mee openden. Knap werk! Net als songs ‘Naar de Wuppe’, ‘Ploegsteert’, ‘Dag zonder schoenen’, ‘Gie’, den Otto en Ik’, ‘Ip Min Knieeën’ die je ondertussen Vlaams cultureel erfgoed mag noemen.

Het is oeze plicht veur te genieten voor den tid dat ’t hier nog duurt. Een tekstfragment dat vijf jaar later nog steeds brandend actueel is. Wees welkom in de Arena in Middelkerke op het eind van de zomervakantie. (PADI)

Eén ticket kost 28 euro, inclusief servicekosten. Verkoop vanaf vrijdag 25 juni om 10 uur. Tickets via livenation.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten