https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Het Witte Paard in Blankenberge zorgt in augustus én september voor ‘Showtime aan zee’

Patrick Onzia stond ook al aan de zijde van Daisy Thys op het podium van Het Witte Paard.© PADI/Jens
Patrick Onzia stond ook al aan de zijde van Daisy Thys op het podium van Het Witte Paard.© PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In augustus en september is het in Het Witte Paard in Blankenberge terug ‘Showtime aan zee’, met niemand minder dan Jacky Lafon. Het Witte Paard opent inderdaad terug de deuren voor het publiek. Het wordt een show met niet enkel Jacky Lafon, maar ook met Patrick Onzia, Sandrine, livemuziek en een vierkoppig showballet.

Van zodra de federale overheid versoepelingen aankondigde, verscheen er een glimlach op het gezicht van het team van Het Witte Paard (HWP). Vorig jaar werden al de zomershows geannuleerd. Dit jaar mag er eindelijk toch al iéts plaatsgrijpen en dus ging het creatief team snel bij elkaar zitten om te kijken wat nog realiseerbaar is. Een show in juli is al kortbij, zodat HWP besloot van een show met Jacky Lafon uit te werken en dit voor de maanden augustus en september. “We willen natuurlijk iets doen voor al onze klanten. Twee jaar zonder HWP zou onwerkelijk zijn”, zegt Ben Van den Keybus, zaakvoerder van Het Witte Paard.

In augustus wordt in HWP de stilte doorbroken, want het wordt terug showtime met een cocktail van variéte, revue en internationale présence. “Het wordt een show voor jong en oud, waar alle facetten van HWP aanwezig zijn. Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te amuseren. Zij staan werkelijk te springen en zou er liever morgen al terug aan beginnen”, vervolgt Ben. “De cast wordt aangevuld met Patrick Onzia, die al heel wat zalen uit volle borst deed meezingen. Wat zal dat nu geven na zo’n lange periode zonder evenementen? Kom dat zeker en vast zien. Op de affiche voor 2021 staat ook Sandrine Van Handenhove. Sandrine is terug van weggeweest, maar met zoveel goesting in deze show. Deze zangeres wordt niet voor niets de ‘Queen B. van Vlaanderen’ genoemd. Om kippenvelmomenten van te krijgen. De show wordt vervolledigd met livemuziek van Patrick Desmedt, een vierkoppig showballet van de Vegas Showgirls onder een choreografie van Camilla Bevans en twee onovertroffen internationale acts. Can’t wait to see aan zee! Showtime!”

Patrick Onzia (tweede van rechts) op het podium van Het Witte Paard.© PADI/Jens
Patrick Onzia (tweede van rechts) op het podium van Het Witte Paard.© PADI/Jens

De nieuwe show gaat door op vrijdag en zaterdag om 20.30 uur. Op zondag begint de show om 14.30 uur. Voor de show is terug een showdinner mogelijk. Klanten die al tickets voor een uitgestelde show hadden geboekt, kunnen hun kaartje nu omboeken naar deze show, met de rest van de ticketprijs als een tegoed, die ze later nog kunnen spenderen voor een show naar keuze. De plaatsen zijn beperkter en coronaproof. HWP volgt dagelijks de maatregelen op en kan vlot spelen met het zaalplan. (PADI)

Tickets zijn reeds te koop via www.witte-paard.be . Voor omboekingen of verdere info: tickets@witte-paard.be of 050 41 11 00.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten