Harelbeke Schlagert verplaatst topaffiche van 1 mei 2021 naar 7 mei 2022

Ook Herbert Verhaeghe uit Kuurne mag zijn agenda aanpassen voor Harelbeke Schlagert.© PADI/Jens
Ook Herbert Verhaeghe uit Kuurne mag zijn agenda aanpassen voor Harelbeke Schlagert.© PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vorig jaar nam Harelbeke Schlagert de moeilijke beslissing om dit event te verplaatsen naar 1 mei 2021, maar de pandemie is nog altijd niet verdwenen, zodat de organisatie besloot van Harelbeke Schlagert te verplaatsen van 1 mei 2021 naar zaterdag 7 mei 2022.

De editie op 1 mei beloofde een machtige editie te worden met acht topartiesten op de vernieuwde markt in Harelbeke. Het zou een megafeestje worden, maar helaas blijft het virus de wereld teisteren en dus is het nu al zeker dat men op 1 mei eerstkomend zeker en vast al niet met honderden mensen bij elkaar mag staan. “De gezondheid primeert en we willen enkel een feest houden wanneer we het goed kunnen doen. Halve feestjes zijn niet aan ons besteed”, benadrukt de organisatie. “We willen kunnen feesten, elkaar kunnen vastnemen, zwieren, zwaaien en vooral de polonaise kunnen en mogen dansen. Daarom hebben we beslist van dit optreden te verplaatsen naar zaterdag 7 mei 2022. We danken iedereen voor het begrip in het bijzonder de artiesten, waarvoor deze periode uiterst moeilijk is. Laten we ons nu samen focussen op het respecteren van alle voorzorgsmaatregelen, zodat we het coronavirus spoedig aan banden kunnen leggen. Voor wie thuis zit, wensen we veel muziek en sfeer toe om de tijd te vullen, gedragen op de tonen van onderlinge vriendschap, want daar staat Harelbeke Schlagert voor.” (PADI)

Harelbeke Schlagert op zaterdag 7 mei 2022 met Herbert Verhaeghe, Filip D’haeze, Johan Veugelers, Gene Thomas, Yves Segers, Jettie Pallettie, De Romeo’s en Willy Sommers. Tickets : 25 euro, 75 euro (VIP, inclusief champagnereceptie). Ticketverkoop via de Facebook-pagina van Harelbeke Schlagert.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.