Hans Peter Janssens, Sergio, Dina Rodrigues… via livestream te gast in Ibis Styles Nieuwpoort

Hans Peter Janssens© Benny De Grove
Hans Peter Janssens© Benny De Grove
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zin om even coronaproof naar de kust te gaan en om ook te genieten van muziek ? Dat is mogelijk in het Ibis Styles Hotel in Nieuwpoort, die een tweedaagse uitdokterden met een driegangenmenu, overnachting, ontbijt én muziek door de coverband TOO Sharp, Dina Rodrigues, Sergio en Hans Peter Janssens. Noteer alvast maar donderdag 29/vrijdag 30 april in de agenda.

‘Style’ is de rode draad in het verhaal van het Ibis Styles Hotel Nieuwpoort. Dat begint met de stijlvol ingerichte kamers in het in Anglo-Normandische stijl opgetrokken gebouw, waar de maritieme inrichting je meteen in vakantiestemming brengt. Professioneel onthaal waar elke medewerker je onthaalt met een grote smile hoort er vanzelfsprekend bij. Na een leuk dagje Nieuwpoort verkennen met de unieke boetieks, de levendige vismijn, de zeelucht opsnuiven langs de wandelpromenades of tijdens een fietstocht langs het ongerepte landschap van schorren, duinen en polders kan je een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad. Daarna breekt het moment aan om je helemaal te laten verrassen en verwennen. Daar horen naar goede Belgische gewoonte een feestelijk hapje, drankje en diner bij, in de stijlvolle setting van jouw kamer en waar muzikaal entertainment van de bovenste plank het plaatje af zal maken. Het livestreaming-event zal het coronavirus naar de achtergrond laten verdwijnen.

Op donderdag 29 april kunnen de ingeschrevenen vanaf 17.30 uur zich laten meeslepen door het optreden van de Belgische coverband TOO Sharp, Dina Rodrigues en Sergio, die als hoofdact uitpakt met zijn repertoire van André Hazes en Tom Jones. Maar dat is niet alles, want er volgt ook nog een optreden van Hans Peter Janssens, die hoofdrollen speelde in Les Misérables en The Phantom of The Opera in Londen, New York en Antwerpen. De optredens worden verzorgd in het hotel en worden via livestreaming uitgezonden via de tv in de gastenkamers. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van het entertainmentbedrijf Koen De Smet uit Nieuwpoort en traiteur Kenny Carton.

De prijs bedraagt 299 euro voor twee personen, inclusief één overnachting voor twee, een fles bubbels op de kamer, een tapasschotel, voor-, hoofdgerecht (beide keuze tussen vis of vlees) en dessert, ontbijt. (PADI)

Info en reservaties via 0499 90 48 09 (Whatsapp, sms of telefonisch)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.