Guga Baùl én Nora Gharib vervoegen de cast van derde bioscoopfilm van ‘Nachtwacht’

© Studio 100
© Studio 100
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Na het succes van de eerste film ‘De Poort der Zielen’ in 2018 en de tweede film ‘Het Duistere Hart’ in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks ‘Nachtwacht’ een derde bioscoopfilm: ‘De dag van de Bloedmaan’. De opnames van de nieuwe prent zijn in volle gang. De filmcrew strijkt neer in Vremde om daar spectaculaire nachtopnames te maken. Met gastacteurs Nora Gharib, Guga Baùl en Begir Memeti is ‘Nachtwacht’ tijdens deze film alvast in goed gezelschap.

In de derde Nachtwacht-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht? (PADI

De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 15 december 2021. Dit is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en hij zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).

 © Studio 100
© Studio 100

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.