Grote belofte Jérémie Vrielynck uit Deerlijk geeft gratis livestream concert op zaterdag 20 februari

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zaterdag 20 februari kan je vanaf 19.30 uur gratis kijken naar een livestream concert van Jérémie Vrielynck uit Deerlijk. Gewoon surfen naar musicstream.be.

De ster van singer-songwriter en multi-instrumentalist Jérémie Vrielynck (20) blijft ook in 2021 rijzende. Zijn single ‘Slechte gewoonte’ maakte vlot de jaarovergang in de Vlaamse Ultratop 50 en steeg vorige week in z’n 15de week notering in die hitlijst zelfs nog van 14 naar 11. Met zijn vorige single ‘Alleen bij jou’ stond Jérémie ook al 20 weken (waarvan meerdere in de top 10) onafgebroken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, dus wie weet is hij wel op weg om nog beter te doen met zijn ‘Slechte gewoonte’. Jérémie – die eind vorig jaar nog bekroond werd met de prestigieuze Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak’, uitgereikt door Ment TV i.s.m. Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo – is alleszins één van de grote Vlaamse muzikale beloftes en ‘one to watch’.

Wie Jérémie Vrielynck graag eens aan het werk wil zien, krijgt daar zaterdag 20 februari een uitgelezen kans voor. Jérémie geeft dan vanaf 19.30 uur namelijk een mini-concert dat gratis te bekijken is via musicstream.be .

Wat mag u verwachten ? Een leuke en gevarieerde setlist met eigen nummers, maar ook verrassende covers, Jérémie Vrielynck die niet alleen achter de micro plaatsneemt, maar ook zijn muzikaliteit toont op piano en gitaar (akoestische en elektrische) én voormalig winnares van The Voice Kids Jade die plots opduikt voor een prachtig duet… niet te missen dus. (PADI)

Gratis te bekijken via musicstream.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten