https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gregory uit Lendelede brengt ‘Ejoo Ejoo’ uit

Gregory heeft een nieuwe single.© PADI/Daniël
Gregory heeft een nieuwe single.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Gregory – de nieuwe uitbater, samen met partner Vicky, van café De Club op het Dorpsplein in Lendelede – heeft een nieuwe single ‘Ejoo Ejoo’.

Als er iemand een uitgesproken verlangen had naar de zomer dan was het wel Gregory. Zon, vrienden en terug mogen genieten van het leven, maar ook … De start van een nieuw verhaal, een eigen zaak samen met zijn levenspartner én niet te vergeten, uitpakken met de zonnigste single van deze zomer. Nood aan een vitaminekuur? ‘Ejoo Ejoo’ is dé zomerboost waar je lichaam naar snakt, zet je oren open en zet vooral je airco aan want, er is een hittegolf in aantocht.

Voor Gregory is een podium een magneet, publiek dat is adrenaline, zingen is dé uitlaatklep. Hij had een duwtje in de rug nodig om de angst te overwinnen én de zenuwen de baas te kunnen om zijn ding te durven doen op het podium. Een tocht langsheen karaoke podia, Idool, X-factor én de steun van zijn partner, gaven hem dat vertrouwen. Gregory koos er voor om zich te laten omringen met het creatieve team van de Heko Selection productiestudio. (PADI)

De single is te downloaden via de grote streamingsplatforms.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten