Greg uit Tielt ontroert zijn mama Rita uit Roeselare met pakkende song ‘Mijn mama’ op feest in Kanegem

Greg mt zijn mama Rita Santy.© PADI
Greg mt zijn mama Rita Santy.© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Wie er zondagnamiddag op het zomerfeest van Glenn Robbins in zijn tuin in Kanegem erbij was, zal het beamen, maar op het moment dat Greg uit Tielt het lied ‘Mijn mama’ van Christoff zong, kon je een speld horen vallen in de ruime feesttent.

Zanger Greg is geen onbekende in muziekland. Zijn jongste single heet ‘De zon schijnt nu voor mij alleen’ én deze song bracht hij ook voor de allereerste keer tijdens een shownamiddag. Tijdens zijn eerste optreden voor de pauze zong hij speciaal voor zijn moeder Rita Santy (67) uit Roeselare het liedje ‘Mijn mama’ van Christoff. Rita was van niets op de hoogte en moest méér dan één keer slikken toen Greg dat nummer opdroeg aan zijn lieve moeder, die was meegekomen om haar zoon en de andere artiesten te zien optreden. Na dit nummer kreeg Greg dan ook een hartelijk applaus van het aanwezige publiek. En mama Rita? Die glimlachte eens in de richting van haar zoon, waarna hij een stevige knuffel kreeg.

Greg zong ook Engelse songs en dat deed hij uitstekend.© PADI
Greg zong ook Engelse songs en dat deed hij uitstekend.© PADI

Greg zong o.a. ‘Het kan niet zijn’ van Will Tura, ‘Een man mag niet huilen’ van Jacques Herb en ‘Nooit meer voorbij’ van Tony Servi. Na de pauze begon hij in de Engelse taal. Hij zong meerdere Engelse oldies, waaronder ‘Honey’ van Bobby Golsboro, speciaal voor zijn aanwezige technieker Danny Vervloesem. Hij zong ook ‘Funny, Familiar, Forgotten Feeling’ van Tom Jones, ‘I’m Coming Home’ van eveneens Tom Jones en – op aanvraag van gastheer Glenn Robbins – het bisnummer ‘Dance The Night Away’ van The Mavericks. Voor Greg was de namiddag meer dan geslaagd. En natuurlijk was dit optreden ook méér dan geslaagd voor zijn moeder Rita Santy uit Roeselare. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.