Goudberg en Goudwinde Feesten 2021 in Harelbeke verwelkomen bekende Vlamingen op hun vierdaagse

Lindsay is ook present op het muzikaal feest in Harelbeke. © PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Van vrijdag 6 tot en met maandag 9 augustus worden er op de locatie Goudberg en Goudwinde grootse Goudberg en Goudwinde Feesten 2021 gehouden. Dit jaar is het een vierdaagse met tal van bekende artiesten, waaronder Lindsay, Doran, Michael Lanzo…

Het is de tweede keer dat het comité een dergelijk feest organiseert. Vorig jaar was dat echter heel beperkt wegens corona. Toen vierde men enkel op vrijdag en stond Michael Lanzo op het podium. “Nu hebben we voor de eerste keer een volledig programma met sterke toppers en dit vier dagen lang”, zegt Chris Meyfroot van de organisatie. “We hebben een goede samenwerking met VDM Produkties en kunnen rekenen op talrijke sponsors, waardoor we de toegang tot dit event heel beperkt kunnen houden. Inderdaad, naar onze vierdaagse kan zowel jong als oud afkomen, zonder de mensen het niet voelen in hun brieventas. Voor wie graag cocktails drinkt, we zorgen voor een cocktailbar. En natuurlijk kan deze vierdaagse niet plaatsgrijpen zonder de medewerking van heel wat vrijwilligers, die we nu al heel dankbaar zijn.”

Michael Lanzo, te gast op de Goudberg en Goudwinne Feesten in Harelbeke.
Michael Lanzo, te gast op de Goudberg en Goudwinne Feesten in Harelbeke. © PADI/Daniël

Het programma: Op vrijdag 6 augustus staat om 20 uur Chris Reilhof op het podium. Eén uur later zingt Jordy Vannett. De toegang is gratis. Op zaterdagavond 7 augustus zijn er optredens van Gio Vani (20 uur), Ellis (21 uur), Doran (22 uur) en Lindsay (23 uur). Eén toegangskaartje kost 5 euro. Op zondag 8 augustus staat om 15 uur showqueen Mystique Royal op de bühne. Om 18 uur zingt Ingrii, één uur later Eric Flanders, om 20 uur Lissa Lewis en om 21 uur Michael Lanzo. De toegang bedraagt eveneens slechts 5 euro. Op maandag 9 augustus wordt de vierdaagse afgesloten met om 15 uur een optreden van Chris Reilhof en om 16 uur een optreden van Angelo Martinez. De toegang is gratis. (PADI)

Info en tickets: 0496 21 09 12.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten