Glenn Thienpondt zingt ‘Maak Me Met Je Glimlach Blij’ op MENT TV

Een stralende Glenn Thienpondt.© PADI/Daniël
Een stralende Glenn Thienpondt.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Met trots stelt de schlager- en ambiancezanger Glenn Thienpondt (31) uit Gent zijn nieuwe single “Maak Me Met Je Glimlach Blij” voor. Komende zondag stelt Glenn tussen 10 en 12 uur in het programma van ‘Herbert’ op MENT TV de bijhorende videoclip voor. Natuurlijk praat hij ook over deze nieuwe single.

Dennie Damaro schreef tekst en muziek, producer Manfred Jongenelis zorgde voor de commerciële moderne sound. Deze single wordt ondersteund door een professionele videoclip, waardoor zijn nog jonge carrière ongetwijfeld een serieuze boost zal krijgen. In het dagelijks leven werkt Glenn als chauffeur van een textielbedrijf, maar zingen en ambiance maken is sinds 2018 echter zijn grote passie.

Nog meer nieuws rond Glenn. Op zaterdag 9 oktober stelt Glenn een showavond voor in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Er staan optredens op de affiche van Suzy Marrel, Kurt Crabbé, Michael Lanzo, Sammy Moore en natuurlijk Glenn Thienpondt. De deuren openen om 18 uur, de show begint om 19.30 uur. Presentatie: Micky. Eén kaart in voorverkoop kost 15 euro, aan de deur 20 euro. Je kan nu al tickets reserveren op 0496 40 09 05 of marjolein.vlerick@hotmail.com .(PADI)

De nieuwe single is te downloaden via de grote streamingsplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.