https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Glenn Robbins brengt single ‘Route van je hart uit’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Glenn Robbins uit Tielt heeft al een lange carrière erop zitten. Via Davy Gilles kwam hij terug terecht in de muziekwereld en kreeg hij opnieuw de smaak te pakken. Met ST-Entertaincompany uit Kortrijk bouwt hij verder zijn carrière uit.

Soundmix shows vormden de fundamenten, social media zorgde voor een nieuwe boost. Zonder kennis van maar één muzieknoot besloot Glenn als kind om zich een drumstel aan te schaffen. Een passie en vooral een liefde voor muziek brachten hem tot op het soundmixpodium. Glenn bracht er met succes onder andere nummers van Eric Van Neygen. Niet veel later besloot Glenn om samen met Samira het soundmixpodium te delen. Ze hadden de smaak te pakken en het duo groeide tot een trio, samen met Davy Gilles trokken ze door het land. In 1990 besloot Glenn om een solo stap te wagen. Hij bracht ‘Niet te geloven’ uit, een productie van Jack Rivers.

Een jaar later kwamen ‘Met ons twee’ en ‘Hé jij’ uit. Beide nummers haalden Tien Om te Zien. Daarna bleef het jaren stil, tot hij op de uitnodiging in ging van Davy Gilles om een live optreden bij te wonen. Als snel had Glenn de smaak terug te pakken, de geur van de studio, het gevoel van het podium, samengevat het muzikale bloed stroomde opnieuw door zijn aderen.

Via social media kwam Glenn in contact met de Artsoundstudios. Met Jean Pierre Kerkhofs én Wendy D’Joos zocht hij samen naar een nieuw nummer. Corona zorgde voor uitstel, het nieuwe jaar voor zuurstof, Glenn Robbins brengt ‘Route van je hart’ uit. De boodschap is duidelijk, zelfs indien het leven je uitdaagt, je voor moeilijke keuzes stelt. Zelfs indien je even niet meer weet hoe of welke beslissing je dient te nemen… volg steeds de route van je hart. (PADI)

De single is terug te vinden op alle sociale streamingsplatforms.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten