https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gio Vano sluit pijnlijke periode in z’n leven af met mooi lied ‘Ik laat je gaan’

Gio Vano is terecht fier op zijn nieuwe single. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Hij straalt! Inderdaad, wie in de voorbije weken zanger Gio Vano uit Handzame ergens zag optreden, bemerkte dat deze 30-jarige stralend op het podium staat. Dat komt omdat het leven van Gio Vano niets anders dan geluk brengt. Vorig jaar trouwde hij met zijn allerliefste Sieglinde, hij werd papa van een lieve dochter Djulia en hij bracht nu ook een nieuwe single ‘Ik laat je gaan’ uit, waarmee hij een donkere periode in zijn leven kan afsluiten.

In februari 2019 kwam zijn single ‘Kleine dingen’ uit. De bouwvakker hoopt echter nationaal door te breken als zanger en daarin begint hij aardig te lukken, alhoewel er ook al donkere momenten in zijn leven voorbij kwamen. Als prille twintiger werd hij smoorverliefd op een meisje. Hij was er zeker van dat zij de ware was. Helaas kwam er aan deze relatie, na enkele mooie jaren en totaal onverwacht, een einde. Gio kwam in een diep dal terecht. Wat hij toen voelde, wordt helemaal weergegeven in zijn nieuwe single ‘Ik laat je gaan’. Gelukkig keerde het tij en leerde Gio zijn vrouw Sieglinde kennen. Ze zijn al enkel jaren gelukkig getrouwd en hebben samen een prachtige dochter Djulia. Gio is ook een hele lieve en leuke pluspapa voor Maylea. Deze hardwerkende en goedlachse West-Vlaming heeft niet alleen een gouden hart, maar ook een gouden stem. (PADI)

De nieuwe single is te downloaden via alle grote streamingsplatforms. Info of boekingen: 0475 78 63 98 – info@vdmprodukties.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.