Gio Vano begroet mama Martine uit Bree (Limburg) op verjaardagshow in Meulebeke

Gio Vano met vrouw en dochter, links zijn mama met haar partner, rechts zijn papa uit Eernegem met zijn partner. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Zanger Gio Vano uit Handzame werd 30 en dat vierde hij met een verjaardagshow in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Eén van de aanwezigen was zijn mama. Speciaal is dat niet, wél dat Martine Vandamme méér dan twee uur reed om het muzikaal feestje van haar zoon toch mee te kunnen maken.

Giovanni Vandendriessche is afkomstig uit Eernegem. Vorig jaar trouwde hij met Sieglinde Missinne en samen met dochtertje Djulia woonden ze toen in Roeselare. Begin dit jaar verhuisden ze naar Handzame. Vanuit Handzame maakt Gio Vano ook regelmatig de verre verplaatsing naar Bree in Limburg, waar zijn mama woont. “Ik ben inderdaad niet afkomstig van Limburg, maar door de scheiding van mijn ouders ging mijn mama in Limburg wonen. Ze woont er nu al een tweetal jaren”, vertelt Gio Vano. “Als het mogelijk is, komt ze af naar m’n optredens. Ze vindt het fantastisch dat ik begon met een zangcarrière. In haar dromen hoopt ze dat ik nationaal scoor, maar zover zijn we nog niet. Ik bouw mijn carrière langzaam uit, samen met Chris en Frank van VDM Produkties, beter bekend als De Melando’s. Tijdens mijn verjaardagshow mocht ik ook mijn nieuwe single ‘Ik laat je gaan’ voorstellen.” Gio Vano zong tijdens zijn optreden ook het nummer ‘Mijn liefste mama’, speciaal voor natuurlijk zijn mama. (PADI)

Gio Vano en zijn mama Martine uit Limburg.
Gio Vano en zijn mama Martine uit Limburg. © PADI/Daniël

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier