https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ghelamco Arena begroet Mama’s Jasje, Bart Peeters, Christoff & Willy Sommers én Niels Destadsbader

Niet enkel Willy Sommers, maar ook Christoff treedt op zondag 4 juli op in de Ghelamco Arena.© PADI/Jens
Niet enkel Willy Sommers, maar ook Christoff treedt op zondag 4 juli op in de Ghelamco Arena.© PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De coronamaatregelen zijn versoepeld en dus kunnen ook onze artiesten terug aan de slag. Begin juli staan er vier bekende artiesten in de Ghelamco Arena, namelijk Mama’s Jasje (1 juli), Bart Peeters (3 juli), Christoff en Willy Sommers (4 juli).

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van de Arena Zomerconcerten in de Ghelamco Arena. De organisatie was toen – en ook nu – in handen van Arena Events, gespecialiseerd in bedrijfsevenementen, in samenwerking met BMB en Globe Entertainment. Vorige zomer werden door corona praktisch alle bedrijfsevenementen geannuleerd, zodat Arena Events zocht naar een alternatief om toch ook maar iets om handen te hebben. Tijdens de zomerperiode van 2020 werden er ook optredens gehouden in de Ghelamco Arena met een beperkt aantal bezoekers. “We begonnen met 200 mensen. Daarna steeg het aantal naar 400 personen en dan zakte het weer naar 200 aanwezigen”, zegt Barbara de Staute van Arena Events. “De laatste optredens – zoals met Christoff – moesten we ontdubbelen, omdat er toen maar 200 mensen per optreden mochten aanwezig zijn. Nu ziet het er rooskleuriger uit, want we mogen 2.500 mensen verwelkomen, alhoewel we omwille van de zichtbaarheid maar 1.500 mensen per optreden zullen toelaten.”

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van de Arena Zomerconcerten met een 25-tal optredens, waaronder Mama’s Jasje, De Starlings, Stan Van Samang, Paul Michiels, Metejoor, Bent Van Looy, Christoff, enz. Door corona werden de optredens van Niels Destadsbader verschoven naar november 2020, dan naar april 2021 en nu naar juli. Het wordt een aparte concertenreeks van 12 optredens en dit in samenwerking met Les Flamands, Live Nation en Arena Concerten. Omdat de locatie maar beschikbaar is van 1 tot 21 juli voorziet Arena Zomerconcerten maar drie optredens in eigen beheer, namelijk op donderdag 1 juli Mama’s Jas, op zaterdag 3 juli Bart Peeters en op zondag 4 juli Willy Sommers & Christoff. Daarna volgen de twaalf shows van Niels Destadsbader. (PADI)

De drie concerten zijn een organisatie van BMB, Arena Concerten en Globe Entertainment. Tickets: 37,70 – 42,90 euro (inclusief servicekosten). Tickets: www.arenaconcerten.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten