Geen kids bij Gouden K’s, maar wél als VIP voor de tv in de huiskamer

Sien en Sef als VIP in de huiskamer tijdens het Gala van de Gouden K's.© PADI/Liesbeth
Sien en Sef als VIP in de huiskamer tijdens het Gala van de Gouden K's.© PADI/Liesbeth
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Voor het Gala van de Gouden K’s in het Antwerpse Sportpaleis zit normaal telkens de zaal nokvol met enthousiaste kids en opgewekte ouders of grootouders. Dit jaar was dat niet mogelijk, met dank aan corona. Toch beleefden sommige kids wél als VIP het Gala van de Gouden K’s, zoals Sef en Sien uit Ingelmunster die de avond van hun leven beleefden.

Ieder jaar kijken Sef (9) en Sien (5) Hallaert uit Ingelmunster op tv naar het Gala van de Gouden K’s. Vorig jaar beloofden papa Dave en mama Liesbeth dat ze tickets gingen aankopen, zodat ze op 31 januari 2021 eens in ’t echt deze show konden bijwonen in het Antwerpse Sportpaleis. Niemand had toen al gedacht dat corona die plannen zou dwarsbomen en dat Sef en Sien toch terug voor de eigen tv zouden zitten kijken naar deze wervelde show. “Natuurlijk waren ze eerst wat ontgoocheld. Maar om dat te compenseren maakten we zelf tickets aan. De kids mochten ook hun beste kledij aantrekken, zoals ze dat zouden dragen voor de liveshow in Antwerpen. Ze zaten als VIP op de parterre in onze living met hapjes en lekkere drankjes. Het was inderdaad hun avond en dus vertroetelden we ze op allerlei manieren”, vertelt mama Liesbeth. Sien supporterde vooral voor #LikeMe en Celine&Michiel. Sef heeft een boontje voor Helden en Hoodie. “Maar eigenlijk is voor hen zo’n avond zo belangrijk, omdat iedereen die erbij is hun favorieten zijn”, bekent mama Liesbeth. “Nadien keek Sien al zeker 20 keren terug naar die showavond. Zalig toch.”

Liesbeth hoopt dat ze in 2022 zeker eens erbij kunnen zijn. “Vorig jaar kochten we tickets voor #LikeMe en K3 aan, maar beide shows gingen niet door wegens het vreselijke virus. Dat was grote pech. Dit hebben we voor de kids dan gecompenseerd door als gezin veel leuke dingen samen te doen. Ik denk daarbij aan onze coronaise (verkleed in coronabubbel de polonaise door het huis doen), het online paasspel van de Gezinsbond, beertjesjacht, wandelzoektochten, gezelschapsspelletjes in het veelvoud aangeschaft en bij regelmaat gespeeld met een scorebord, enz… Dat waren ook leuke momenten met het gezin, die er niet zouden geweest zijn indien er geen corona was geweest. Maar we geven toe, een liveshow meemaken is nog altijd een hoogtepunt voor de kids, waar ze nog vele jaren zullen aan terugdenken.” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.