https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Frans Bauer zingt ‘Waar m’n vrienden zijn’ in Oostende, Brugge én Hasselt

Frank Bauer komt naar Oostende, Brugge en Hasselt. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 3 december is Frans Bauer te gast met zijn show ‘Live in concert’ in Kursaal Oostende. Op zondag 19 december is dezelfde Nederlandse artiest ook present met zijn show in Concertgebouw Brugge. Op 15 januari 2022 staat Frans met ‘Live in Concert’ in de Ethias Theater in Hasselt.

Frans Bauer, een kwart eeuw hits, spektakel, anekdotes, en een gulle lach. Ongelofelijk maar waar, maar het is al 25 jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Dit seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland en Vlaanderen. Het optreden zit hem in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Onder begeleiding van zijn vast orkest de Holland Show Band belooft het weer een oergezellig avondje Frans Bauer te worden. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en natuurlijk de gulle lach van Frans. En ben je ook benieuwd naar de laatste anekdotes uit het leven van de Bauers?

Volgende maand komt Frans met de langverwachte opvolger van zijn hit-album ‘Ik heb je lief’ uit. Als voorloper van de nieuwe plaat is er nu al de opmerkelijke single ‘Waar m’n vrienden zijn’, een nummer dat tot stand kwam tijdens de opnames van het RTL4-programma ‘Tour de Frans’, waarin Jan Dullers van de 3 J’s te gast was. Jan schreef als verrassing voor Frans het liedje ‘Waar m’n vrienden zijn’, nadat hij met Frans herinneringen aan betere tijden had opgehaald tijdens de tv-opnames. (PADI)

Eén ticket voor de concerten in Oostende of Brugge kost 39, 49 of 54 euro. www-concertevents.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.