Eveline Cannoot én Anja Put kijken uit naar de geboorte van hun baby

Eveline (links) en Anja bij MENT aan het praten over hun zwangerschap.© PADI/Daniël
Eveline (links) en Anja bij MENT aan het praten over hun zwangerschap.© PADI/Daniël
Patrick Depypere

Tijdens ons bezoek aan MENT TV stonden MENT-presentatrice Eveline Cannoot en Anja Put, partner en verantwoordelijk voor het management van zanger-accordeonist Johan Veugelers, gezellig met elkaar te keuvelen over… hun zwangerschap.

Eveline uit Erpe Mere en Anja uit Aarschot kwamen al altijd goed overeen, maar nu zijn ze nog meer met elkaar verbonden omdat ze allebei zwanger zijn. En waarover praten vrouwen wanneer ze ‘samen’ zwanger zijn en eens bij elkaar komen ? Natuurlijk, over de zwangerschap en hoe alles verloopt. Rond 20 april komt het zoontje van Eveline en partner Stijn Van Damme ter wereld. “Mijn zwangerschap verloopt goed”, zegt Eveline, die nu in zwangerschapsverlof is en vanaf juli terug start bij MENT TV. “Ik ben nu 36 weken zwanger. Het begint wat zwaarder te worden, maar ik heb nog alles onder controle. Extra rust is nu welkom en die neem ik ook. Anja gaf aan mij wat tips, maar uiteindelijk zijn alle zwangerschappen en bevallingen anders. We laten de natuur zelf beslissen. Mijn baby zit nu nog lekker warm en veilig in mama’s buik.”

Bij Anja is de datum van de bevalling 4 mei. Johan en Anja hebben al een zoontje Julian dat het levenslicht zag op 10 maart 2019. Het geslacht van hun tweede kindje maken ze weldra bekend.“Deze zwangerschap was toch wel net iets pittiger in vergelijking met mijn eerste zwangerschap. Ik had al enorm veel zwangerschapskwaaltjes. Ik bleef inderdaad deze keer niet gespaard, maar dat neem ik er uiteraard met alle plezier bij. Wij kunnen niet wachten om ons toekomstig kleintje te ontmoeten en te omarmen. Het geeft zoveel diepgang aan je leven. We zijn erg benieuwd hoe ons zoontje op de baby zal reageren. De baby gaat ons gezinnetje compleet maken”, besluit Anja. (PADI)

Ook Johan, de partner van Anja, mocht mee op de foto.© PADI/Daniël
Ook Johan, de partner van Anja, mocht mee op de foto.© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.