https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ella Luna uit Oudenburg opent de ogen…..!

Ella Luna.© Stijn Vandamme
Ella Luna.© Stijn Vandamme
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

‘Ouvre les yeux’ is de titel van de nieuwe single van Ella Luna uit Oudenburg en doet je meteen zin krijgen om te dansen en vooral om volop van het leven te genieten….positieve summervibes alom.

Alhoewel het nummer nog voor de coronacisis werd geschreven, krijg je wel de passende positieve boodschap mee dat er na regen altijd zonneschijn komt, niet achterom kijken maar altijd blijven doorgaan, voor je kijken en van elk moment genieten…ouvre les yeux. Haar vaste producer Patrick Hamilton nam haar mee naar Parijs om in de studio van collega producer en songwriter Dino Sirius (Zaz, Axelle Red,…) het nummer te schrijven. De tekst werd geschreven door Théo Abroukat. Voor de videoclip zocht Ella Luna het wat dichter bij huis namelijk het pittoreske De Haan. ‘We hebben gewacht op een prachtige zonnige dag om te filmen en dat maakt de song nog veel positiever en geeft je dat extra tikkeltje zomerse gevoel’ aldus Ella Luna. (PADI)

‘Ouvre les yeux’ is vanaf vrijdag 11 juni te streamen op alle digitale platformen en wordt uitgebracht op het Starbridge Records label. Social media :

https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/https://www.instagram.com/ellalunamusic/

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.