https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Eerste editie van Uilenfeesten met Johnny Logan, Sandra Kim, Leah Bien… in Brasserie Uilenspiegel in Brugge

Komt Johnny Logan naar Vlaanderen, dan poseert hij zonder de minste problemen graag bij fans, zoals hier bij Eveline. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op woensdag 25 augustus ben je vanaf 18 uur welkom op de eerste editie van de Uilenfeesten op het terras van Brasserie-Hotel Uilenspiegel, Langestraat 2 in Brugge. Die avond zijn er optredens voorzien van Johnny Logan, Sandra Kim, Fernando, Leah Bien en Filip D’haeze, die ook de presentatie voor z’n rekening neemt.

Brasserie-Hotel Uilenspiegel aan de Brugse Reien heeft nieuwe uitbaters. De twee jonge broers Mon en Zowie Hayen zitten vol energie en zijn vast besloten om hun zaak volledig op de kaart te zetten in Brugge. Door corona moesten ze hun pas overgenomen zaak in Brugge een periode stil leggen, maar vanaf nu gaan ze er terug voor de volle 100% voor. Ze hebben dan ook grootse plannen. Ze sluiten alvast hun zomerseizoen in grote stijl af, met een concert om U tegen te zeggen. In samenwerking met Jurne Verstraete van VMVS uit Roeselare staken ze een prachtig concertprogramma in elkaar.

Mon en Zowie (rechts) Hayen
Mon en Zowie (rechts) Hayen

Op woensdag 25 augustus staat de affiche vol met internationale en nationale artiesten met faam. Er staan maar liefst twee winnaars van het Eurovisiesongfestival op. Niemand minder dan de drievoudige winnaar Johnny Logan uit Ierland prijkt als ‘main act’ op de affiche. Deze internationale act zorgt dan ook voor heel wat aantrekkingskracht. Ook Sandra Kim – winnares in 1986 voor België voor het Eurovisiesongfestival en die onlangs ook de ‘Masker Singer’ won – zal zingen. De Filipijnse zangeres Leah Bien uit Roeselare is eveneens van de partij. Zij staat al 30 jaar op het podium, trad op in meer dan 20 landen, woont al 11 jaar in België en is heel populair in Vlaanderen. Ook Fernando – één van de beste Julio Iglesias imitators van Europa – is één van de gasten. De Laladu Band uit Koekelare zorgt voor de opwarming van het publiek. De show wordt aan elkaar gepraat door Filip D’haeze van Swoop, die ook een solo-optreden zal verzorgen.

De ingeschrevenen kunnen van de volledige show genieten vanop het terras van Brasserie-Hotel Uilenspiegel langs de Reien in Brugge. VMVS zorgt voor een overdekt podium, geluid en belichting. De broers Mon en Zowie zorgen voor een heerlijk viergangenmenu om deze avond helemaal compleet te maken. Voor het viergangenmenu én de show betaal je 59 euro per persoon. Er zijn maar 140 plaatsen beschikbaar. (PADI)

Reserveren kan via 0468 47 93 80.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten