Djo zingt ‘Kijk maar om je heen’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

ST.-Entertaincompany uit Kortrijk is fier de nieuwe single van Djo te kunnen voorstellen. Het nummer heet ‘Kijk maar om je heen’

Vallen, nadenken, stilstaan en uiteindelijk het leven met beide handen terug vastgrijpen. Het is een gevoel dat ieder van ons kent of leerde ervaren in deze coronatijden. Het zelf even niet meer weten én tegelijk het geluk kennen van ‘iemand’ aan je zijde te hebben staan, die je er op attent maakt dat je als mens, als persoon, als partner belangrijk bent. ‘Kijk maar om je heen’ is geschreven dor Wendy D’Joos alias Djo in volle coronatijd en brengt de boodschap dat het leven je toe lacht, zolang je zelf een glimlach op je lippen blijft toveren.

Djo zong haar eerste muzieknoten in de voetsporen van haar vader. Coverbands, waar ze als leadzangeres actief was, waren de bron van de eerste podiumervaring. Met Blush liet ze Vlaanderen blozen. Het duo haalde radio en tv, waaronder het legendarische ‘Tien-om-te-Zien’. Jarenlang liep ze mee in de voetsporen van binnen- en buitenlandse entertainers. Ze was een vaste waarde als backing vocals bij Laura Lynn, Garry Hagger, De Romeo’s, Johnny Logan… Als songwriter toont Wendy D’Joos alias Djo haar veelzijdigheid als entertainer. De productie is in handen van Jean Pierre Kerkhofs. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.