David Vandyck is terug met nieuwe single ‘Ik Weet Nu Beter’

David Vandyck© WM
David Vandyck© WM
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 21 mei brengt David Vandyck uit Zedelgem zijn nieuwe single ‘ Ik Weet Nu Beter ‘ uit. Voor deze single ging David aankloppen bij niemand minder dan Jasper Steverlinck . Ze kenden elkaar al langer omdat ze jaren geleden bij dezelfde zangleraar les volgden. Volgens David gaat ” Ik Weet Nu Beter ” over de drang om je onvervulde dromen na te jagen, om dan uiteindelijk te beseffen dat je ultieme geluk gewoon thuis te vinden is bij je geliefden.

“Ik weet dat Jasper niet alleen een super straffe zanger is, maar ook een geweldige songwriter. Toen ik Jasper belde met het idee om een song voor me te schrijven, zei hij onmiddellijk ‘ja’. Niet veel later zijn we samen naar Zutphen gereden, want net als mijn vorig album werd deze single ook bij Gordon Groothedde (Borsato, Krezip, Nick & Simon,…) opgenomen. Jasper had al een muzikaal ideetje toen hij met me de studio inliep en dat hebben we verder uitgewerkt.‘Ik Weet Nu Beter’ werd een feit!”

“Ik heb het studiowerk heel hard gemist en ben bijzonder blij en trots met mijn nieuwe song. Ik vind het geweldig om opnieuw samen te werken met Gordon Groothedde die naast het songwriten ook de arrangementen en de volledige productie op zich heeft genomen van mijn nieuwe werk. Dit voelt weer als thuiskomen. Gordon en ik zijn intussen een onafscheidelijke tandem geworden.”

“De invalshoek van ‘Ik Weet Nu Beter’ is best wel anders. In tegenstelling tot mijn vorige plaat waar alle sessiemuzikanten afzonderlijk hun partij hebben ingespeeld, zijn ze nu allen samen als één band de opnameruimte ingegaan om ‘old school’, net zoals bijvoorbeeld The Beatles, alles simultaan in te spelen. Dat voel je ongetwijfeld wanneer je luistert”, besluit David. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.