David Galle begint met nieuw concept in zaal Mandeldaele in Izegem

David Galle begint met een nieuw concept. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Wie de Facebook-pagina van David Galle van Happy Feniks goed in het oog houdt, zal al bemerkt hebben dat hij weldra uitpakt met een nieuw concept. David stapt af van meerdere artiesten op de affiche voor één show. Hij focust zich nu op één of maximum twee artiesten die op een namiddag of avond langskomen.

De sociale media was niet lief voor David Galle. Daarop reageren we niet en dat zeiden we ook tegen David toen hij ons opbelde voor een interview. “Ik wil nogmaals benadrukken dat wie ooit toegangskaarten aankocht, die kan omruilen voor een maaltijd of een andere show in mijn zaak. Hoe kan ik dan een oplichter zijn, wanneer ik de mensen op andere manieren hun geld terug geef”, stipt hij aan, waarna we luisterden naar zijn toekomstplannen. “Veel artiesten op één affiche plaatsen, doe ik niet meer. Dat brengt niets op. Mijn restaurant draait goed en de opbrengst van mijn restaurant wil ik niet meer investeren in namiddagen of avonden met artiesten, terwijl de opkomst toch laag is. Maar ik blijf organiseren”, stipt David aan. “Vanaf heden werk ik niet meer met meerdere artiesten op één affiche. Ik focus mij op slechts één of hoogstens twee artiesten per show in de namiddag of avond. Op vrijdag 3 december is Frank Valentino vanaf 17 uur te gast. De toegang is gratis, maar wie wenst te eten, betaalt 25 euro voor soep, een hoofdschotel en een ijsje. Op vrijdagavond 10 december komt Dirk Duval optreden. De toegang is eveneens gratis. Eten is opnieuw mogelijk aan 25 euro. Op maandag 20 december is er een senioren diner show. Voor het diner openen de deuren al om 10 uur, voor de show om 13.30 uur. Er is een optreden van Luc Van Meeuwen. De volledige dag kost 26 euro. Enkel de show in voorverkoop kost 15 euro, aan de deur 17 euro. Op maandag 13 december wordt dezelfde formule toegepast met optredens van Chris Cappoen en PC Brown. Op zaterdagavond 25 december voorzie ik een kerstdiner met show van Paul Bruna. Prijs: 49 euro per persoon, inclusief aperitief met hapjes, soep, voor- en hoofdgerecht, dessert met koffie.” (PADI)

Info: 0471 77 76 27 – Reservatie is enkel geldig na storting op BE16 7360 7612 6674 met vermelding van de gegevens qua show en aantal personen. info@happyfeniks.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.