Daalman trapt nieuw jaar af met ‘Andersom’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Daalman, het alter-ego van singer-songwriter Davy Macquoi, trapt 2021 af met zijn nieuwe single ‘Andersom’

Vorig jaar scoorde Daalman zijn grootste hit met de zomersingle ‘Niemand’. De song stond in de tweede helft van het jaar maar liefst 24 weken in de Vlaamse Ultratop 50, met een mooie 5e plaats als hoogste notering. Eerder dat jaar bracht hij nog het opvallende duet ‘Jij’ uit met zijn vriendin Isabelle A. Sindsdien bleef de zanger-gitarist niet langer onder de radar.

‘Andersom’ is een popsong geworden, die rond het jaareinde ontstond tijdens een online schrijfsessie met zijn bandleden. “Het voelde meteen aan als dé volgende nieuwe single”, zegt Daalman daarover. Hij zingt over de averechtse keuzes die mensen soms maken, de zanger zelf incluis. Al van toen de man nog een jongen was, jaagde hij koppig maar vrolijk zijn dromen na, desnoods tegen de stroom in. Autobiografisch, maar herkenbaar voor zovelen.

‘Andersom’ is vanaf zaterdag 30 januari te beluisteren via alle streaming- en downloadkanalen. Nog een weetje : Daalmans jongste zoontje Jerom speelt de kleine Daalman in de videoclip, die je vanaf de releasedag kan vinden op Youtube. (PADI)

www.daalman.net – www.facebook.com/daalmanmuziek

Video youtube link: https://youtu.be/mbiNmVN6HOg

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten