https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Christoff viert zijn 44ste of 45ste verjaardag komende zaterdagavond in Kursaal Oostende

Christoff komt komende zaterdagavond optreden in Kursaal Oostende. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vorig jaar in juli werd de verjaardagsshow van Christoff in een organisatie van Concertevents gecanceld wegens corona. Gelukkig kan dit verjaardagsconcert dit jaar wél doorgaan. Viert Christoff komende zaterdagavond – samen met zijn fans – zijn 44ste of 45ste verjaardag? “Alles met een 4 vind ik niet leuk. Ik blijf nu echter nog één jaartje 44 jaar”, glimlacht Christoff in de zomerbar Salida in Roosdaal.

Volgende zaterdagavond sta je in Kursaal Oostende voor je verjaardagsconcert. Ik zat te denken: het verjaardagsconcert van vorig jaar én ook van dit jaar samengebundeld?

Christoff: “Ja, dat betekent dat ik dit van vorig jaar nog moet vieren en dat ik dus nog 44 jaar ben hé. Ik blijf nog één jaar 44 in plaats van 45.”

Je vierde je 45ste verjaardag op zondag 18 juni. De tijd vliegt vlug voorbij, vind je dat ook?

Christoff: “Absoluut, we zijn al bijna terug augustus. Het gaat allemaal zo snel. We moeten nu al beginnen plannen voor onze kerstconcerten, terwijl er nog zoveel onzekerheid is. En die onzekerheid is heel zwaar. Het is ook een emotionele rollercoaster.”

Vind je 45 jaar een speciale verjaardag?

Christoff: “Neen, totaal niet. Alles met een 4 vind ik niet zo leuk. Ik vind het leuk om te verjaren, maar er moeten geen getallen meer bij.”

Vierde je op zondag 18 juni feest in je eigen bubbel?

Christoff: “Ik deed een klein etentje op m’n terras, maar dat viel samen met het nieuws dat mijn grootmoeder op sterven lag. We konden er niet van genieten. Op 19 juni ben ik met de eerste vlucht naar huis gevlogen. Dit jaar was het een beetje een verjaardag in mineur.”

Schrikt ouder worden je wat af?

Christoff: “Ouder worden niet, wel niet lelijk worden. Je voelt dat wel. Door de corona gaat mijn fysiek naar beneden. Als Bert en ik nog eens doorzakken tot 4 uur in de morgen, dan voelen we dat hoor. We kunnen niet meer mee met de jonge ‘protjes’ die er rondlopen.”

Kijk je uit naar cadeautjes?

Christoff: “Neen, ik ben een gever, geen ontvanger. Ik geef veel liever cadeautjes dan er te krijgen.”

En als je toch van cadeau mag kiezen. Met wat kan je familie je blij maken, je verwennen?

Christoff: “Niet met drank. Je bent pas rijk als je iets hebt dat je niet kan kopen. Gewoon eens bij mijn ouders kunnen gaan. Met vrienden op stap gaan. Mij even ontvoeren van de realiteit en gewoon even Christoff mogen zijn.”

Wat mogen de vele fans verwachten van je verjaardagsconcert?

Christoff: “We zitten met heel wat beperkingen. Het aantal aanwezigen is beperkt, er mag ook geen polonaise gebeuren, geen ballonnen en we mogen eveneens geen vuurwerk in de lucht knallen. Mijn volledige band zal wel present zijn. We moeten creatief zijn, maar we zorgen wel voor een leuk verjaardagsconcert.”

Trouwens, 1991 was de start van je carrière. We zijn nu 30 jaar verder. Vier je dit jaar dat ook nog? Of is die jubileumverjaardag verschoven naar een later tijdstip?

Christoff: “Door corona moest dat al begonnen zijn, maar dat zal nu gewoon één jaar opschuiven. Ik denk dat m’n optreden in de Lotto Arena de start is van het jubileumjaar.” (PADI)

Zaterdag 17 juli om 20.30 uur, Kursaal Oostende: verjaardagsconcert Christoff. Toegang: 56, 46, 36 euro, inclusief reservatiekosten. Rolstoelplaatsen: 56 en 36 euro, inclusief reservatiekosten. Reservatie: 0900 40 850 (0,50 euro/min) – www.concertevents.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten