Cast musical Legally Blonde maakt opvallende entree aan gerechtsgebouw in Antwerpen

Een stralende Ianthe Tavernier. © PADI/Christophe
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

We kondigden het al eerder aan: Legally Blonde, dé romcom-musical, met Ianthe Tavernier in de hoofdrol, komt eindelijk naar onze zalen. Maar – first things first – op zaterdag 2 oktober nam de voltallige cast de trailer op van deze musical aan het Vlinderpaleis te Antwerpen.

Natuurlijk maken Elle Woods en haar chihuahua op gepaste wijze hun entree aan de rechtbank. De roze limo werd van stal gehaald voor deze gelegenheid. Ianthe Tavernier, Lars Cuynen, Jo Hens, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik en Line Ellegiers arriveerden in stijl. Later op de dag figureerde ook de aanwezige pers in de trailer voor deze musical. Het resultaat wordt binnenkort vrijgegeven.

Van 10 februari tot en met 13 februari speelt Legally Blonde, deze uitbundig roze komedie in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 18 februari tot en met 20 februari in het Trixxo Theater (Hasselt). De cast staat te popelen om het publiek te verwennen met een knaller van een voorstelling.

© PADI/Christophe

Legally Blonde vertelt het verhaal van Elle Woods (Ianthe Tavernier), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst. (PADI)

© PADI/Christophe

Tickets en info via www.aufondproducties.be of via het callcenter van Teleticketservice : 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.)

© PADI/Christophe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier