https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Camille zorgt voor ‘Vuurwerk’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Camille uit Wevelgem heeft een eigen single ‘Vuurwerk’.

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat, waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken. Een eer die de West-Vlaamse Camille (Dhont) wel te beurt valt. Eerst gaven de makers van #LikeMe haar een hoofdrol in hun serie,Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records.

‘Vergeet De Tijd’ en ‘Vechter’ (collabs met Regi) werden elk al meer dan 3 miljoen (!) keer gestreamd en dat maakt dat Camille op haar 19 jaar zo goed als 7.000.000 streams op haar naam heeft staan. De lat voor haar eerste solo-single lag hoog.

Camille liet dan ook niets aan het toeval over en kroop samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en Regi Penxten de studio in om nummers te schrijven. Dit leverde niks minder dan ‘Vuurwerk’ op. Met een knipoog naar alles wat goed was in de ’80-ies’ levert Camille een eersteling af om ‘U’ tegen te zeggen. De bijhorende videoclip wordt volgende week op de wereld losgelaten en daarin neemt Camille haar fans mee in een wereld vol roze bubblegum, rolschaatsen en aerobics. Het eerste album van Camille komt ook nog dit jaar uit op het Mostiko-label. (PADI)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.