https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Brasserie 14-18 in Passendale zet de deuren open voor heel wat bekend muzikaal talent

Hanny D. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Echte muziekfanaten weten het al dat ze vaak terecht kunnen in de Brasserie 14-18 in de Passendalestraat 249 in Zonnebeke (Passendale) voor heel wat muzikale optredens. We zetten er meerdere op een rijtje.

Francis Faber en Mieke organiseren dansnamiddagen met bekende en minder bekende artiesten. Ook nieuw talent krijgt inderdaad ook een kans om zich te bewijzen in hun brasserie en feestzaal. “Voor de show begint kan je bij ons terecht voor een drankje en een hapje aan democratische prijzen, omdat we vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet blijven”, zegt Mieke. “De deuren openen voor de namiddagshow om 11 uur, voor de avondshow om 17 uur.”

Op zondag 25 juli zijn er optredens van Danny Fabry, Francis Faber, Tom & Tamara, Dimi zingt Hazes. Op zaterdag 31 juli ben je welkom op een show met Leah bein, Peter Cody en Francis Faber. Op zondag 1 augustus staan Luc Van Meeuwen, Kitana, Eric Flanders en Francis Faber op het podium. Op zaterdag 7 augustus zijn de muzikale gasten Hanny D., Phil Kevin en Elisa, Koen uit Ooigem. Eén dag later vind je op de affiche de namen van Johan Veugelers, Angelo Martinez, Danny Diego en Francis Faber terug. Op zaterdag 14 augustus komen volgende artiesten zingen: Hans Hanssens, Christina Lorena, Andy Summer, Michael Angelo en Francis Faber. Op zondag 15 augustus kan je meezingen met PC Brown, Chris Reilhof, Danny Brendo en Francis Faber. Op zondag 5 september staan volgende artiesten op de affiche: Paul Bruna, Filip D’haeze en Francis Faber. Op zaterdag 11 september mogen Michael Angelo, Andy Summer en Francis Faber het publiek vermaken. Op vrijdag 17 september zijn Bart Kaëll en Francis Faber van de partij. Op zondag 19 september is er muziek met Tom & Tamara, Chris Clark, Francis Faber en Take II. In september staat er ook een cd-release op de affiche. (PADI)

Info en reservatie: 0483 37 26 53.

Angelo Martinez
Angelo Martinez © PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.