BlitZ maakt jaaroverzicht en zoekt mooie verhalen van kinderen

Pieterjan (links) en Jens van BlitZ in de kerstsfeer.© PADI/PJ
Pieterjan (links) en Jens van BlitZ in de kerstsfeer.© PADI/PJ
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

2020 was voor iedereen een heel apart jaar. Pieterjan Beheydt uit Otegem en Jens Declerck uit Meulebeke van het kidspopduo BlitZ bleven tijdens de lockdown echter niet stilzitten.

Tijdens de voorbije Sinterklaas-periode organiseerden ze elke woensdagnamiddag een Sinterklaas livestream die zorgde voor heel wat interactie met de fans. Met de kerstvakantie in zicht willen de jongens opnieuw iets leuks doen. Met de ‘BlitZ terugflitz show’ gaan ze, samen met de kinderen, op zoek naar mooie momenten uit 2020. ”Het wordt een uniek jaaroverzicht met mooie verhalen en dingen die de kinderen hebben meegemaakt”, aldus BlitZ. Hiervoor doen de jongens nog een grote oproep : “Heb je zelf iets leuks meegemaakt dit jaar ? Of iemand geholpen ? Of een speciaal verhaal dat je wilt delen ? Laat het ons dan weten via www.blitzonline.be/2020 en wie weet videobellen we je op of komen we je coronaproof een bezoekje brengen.” De livestream van de ‘BlitZ terugflitz show’ zal op woensdagnamiddag 30 december worden uitgezonden via het YouTube kanaal van BlitZ (@blitz4kidz). (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten