BlitZ maakt akoestische versie van coronalied vol hoop

BlitZ of het kidspopduo Pieterjan Beheydt uit Otegem en Jens Declerck uit Meulebeke bleef tijdens de lockdown niet stil zitten. Met livestreams en online contact houden met de fans probeerden ze er een actief jaar van te maken. En ze blijven bezig…

Deze kerstvakantie gaan ze met de ‘BlitZ terugflitz show’ samen met de kinderen op zoek naar mooie momenten uit 2020. “Het wordt een uniek jaaroverzicht met mooie verhalen en dingen die de kinderen hebben meegemaakt”, aldus BlitZ. Ter gelegenheid van deze livestream bracht BlitZ ook een nieuwe, akoestische versie van hun coronalied ‘All For One’ uit. Wat resulteert in een mooi, eindejaarsnummer vol hoop. De single is te beluisteren via Spotify, Apple Music en te bekijken op YouTube. En er is nog nieuws : de livestream van de ‘BlitZ terugflitz show’ zal op woensdagnamiddag 30 december om 10u.30 worden uitgezonden via het YouTube kanaal van BlitZ (@blitz4kidz). (PADI)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.