Bekende Vlamingen beginnen met Café Paris in Diepenbeek

De vier van Café Paris met v.l.n.r. Bob, Ben, Julien en Kenny.
De vier van Café Paris met v.l.n.r. Bob, Ben, Julien en Kenny.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vanaf donderdag 1 april kan je terecht in Café Paris in Diepenbeek dat wordt uitgebaat door vier vrienden, die bekend zijn in het artiestencircuit. Kenny Philippaars alias Youston en ex-Ready is één ervan. Ook Bob van Kerkoerle is bekend van Get Ready. Ben Stassen is één van de vaste dansers van het Stardancers Showballet. Hij was al te zien als danser op het podium met heel wat artiesten.

Zolang de vaccinaties niet vlugger verlopen en zolang het coronavirus niet volledig of toch bijna is verdwenen, zal het nog even stil blijven voor de artiesten en iedereen die in de showwereld actief is. Kenny Philippaars en Bob van Kerkoerle maakten ooit deel uit van de populaire boysband Get Ready. Kenny is nu al vier jaar bezig als Youston en hij doet dat heel goed. Niemand weet wat qua evenementen in de toekomst zal mogen en zeker vanaf wanneer er terug shows mogen plaatsgrijpen, zodat ze ook uitkeken naar een nieuwe uitdaging. “En die hebben we gevonden”, zegt Kenny. “Tijdens de eerste lockdown ontstond al het idee om met een nieuw project uit te pakken. Bijna is het zover, want op donderdag 1 april openen we Café Paris in de Nieuwstraat 195 in Diepenbeek. Die dag beginnen we met een take away-aanbod van ijs, (speciale) koffie, bubble-wafels en frisdranken. Van zodra de horeca terug mag openen, gaan we ons cliënteel verwennen met versbereid ijs, heerlijke wafels en pannenkoeken, speciale koffies… In de toekomst gaan we de klanten ook opfleuren met verschillende events, waaronder met optredens van Vlaamse artiesten en thema-avonden. En nog goed nieuws, want tijdens de zomermaanden beschikken we over een gezellig buitenterras. Natuurlijk doe ik dat niet alleen. We zijn met vier die de handen uit de mouwen steken en die van Café Paris een gezellige ontmoetingsplaats willen maken. Naast Bob en mezelf werken ook Ben Stassen (één van de vaste dansers bij Stardancers Showballet) en Julien Desart mee. Ben en Julien wonen in Sint-Stevens-Woluwe, Bob en ik in Diepenbeek. En van waar we West-Vlaanderen kennen ? Van de vele optredens die we er al deden. Zelf nam ik eind vorig jaar mijn nieuwe videoclip op bij Mario Dhont van ‘Feel Good Store’ in Kortrijk. Wees maar gerust, deze provincie is ons niet onbekend.” (PADI)

Tijdens de paasvakantie is de zaak iedere dag open van 13 tot 21 uur. Check op tijd de Facebook- en Instagram-pagina van Café Paris.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten