Bandit uit Passendale en Mieke uit Herselt zingen samen duet ‘One Way Ticket’

Mieke & Bandit.© Heko
Mieke & Bandit.© Heko
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Bandit uit Passendale en zangeres Mieke uit Herselt vormen al meerdere jaren op regelmatige basis een duo dat telkens resulteert in het uitbrengen van een sterke song, waaronder ook nu ‘One Way Ticket’.

Het jaar 2017, ergens in een kleedkamer zit zangeres Mieke te wachten tot ze ‘op mag’. Plots wordt ze gegrepen door het stemgeluid van een zanger die op dat moment het podium vult. Ze weet meteen: ‘met deze zanger wil ik een duet opnemen.’ Dat was 2017, vandaag, anno 2021 is dit duo al een aantal singlesuccessen verder. Het kon dan bijna ook niet anders dat er van dit succesvolle gelegenheidsduo een album moest komen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het duetten album ‘SAMEN’ van ‘Mieke & Bandit’ in het najaar van 2020 te releasen, maar Covid stak daar het spreekwoordelijk stokje voor. Nu langzaam de wereld weer een beetje opengaat, besloten ze alvast een voorproefje van dit album wereldkundig te maken met de single ‘One way ticket’. Deze ‘One Way Ticket’ zou voor Mieke en Bandit de rechtstreekse weg naar de hitparade kunnen zijn. Maar bovenal een ‘One Way Ticket’ naar een zomer waarin we weer een beetje meer kunnen genieten van mooie muziek en vooral…van elkaar. (PADI)

De single is te downloaden via alle grote streamingsplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten