Aron staat in nieuwe single ‘Onvoorwaardelijk Wij’ stil bij zijn zoontje Jayden

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Hij is er : de nieuwe single van de 25-jarige Aron, die in het nummer ‘Onvoorwaardelijk Wij’ zingt over zijn zoontje Jayden, die op 12 juli 2017 het levenslicht zag.

Na zijn eerste single ‘Adembenemend’ is Aron klaar voor een tweede nummer, waarin hij zijn onvoorwaardelijke trouw aan zijn zoontje Jayden beschrijft. Niet alleen speelt Jayden in dit nummer de hoofdrol, maar ook in de videoclip zie je de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. Aron lanceert een nummer van producer Jean-Pierre Kerkhofs en een tekst van Wendy D’joos. De bijhorende clip is van de creatieve cameralens van Glam Productions.

Een scenario voor een warme film of het werkelijke verhaal van een jonge Genkenaar? Aron is geboren in Genk. Hij is de zoon van trotse ouders, die van bij de geboorte hun ‘spruit’ een unieke levenservaring meegaven, namelijk samen leven tussen én met mensen op wisselende locaties in Nederland en Vlaanderen. Zijn ‘thuis’ liep letterlijk op wieltjes. Als woonwagenbewoners leefden ze op een hechte manier samen met het gezin, maar ook met de mensen om zich heen. Het heeft Aron gemaakt tot de persoon die hij is, warm en bruisend van positieve energie. Dat vrienden meestal een passage in je leven zijn diende hij op jonge leeftijd, gezien de wisselende locaties, te ervaren. Toch waren het die vrienden die ervoor zorgden dat Aron ontdekt werd via social media. Een gezellige avond, waar Aron zijn stembanden liet trillen, werd met de iPhone gefilmd en gepost. Het resultaat is een talent, een entertainer die klaar staat om om zijn muzikale vleugels uit te slaan. Dit deed hij al met zijn eerste en nu terug met zijn tweede eigen single. (PADI)

De single is te downloaden en te beluisteren via de grote streamingsplatforms.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.