85 glunderende gezichten op shownamiddag in Salons Ter Velde in Zedelgem

Het publiek amuseerde zich in een coronavrije omgeving.© PADI/foto's Daniël
Het publiek amuseerde zich in een coronavrije omgeving.© PADI/foto's Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op donderdagnamiddag zagen we niets anders dan glunderende gezichten zitten op de shownamiddag van Salons Ter Velde in Zedelgem in een organisatie van All Party Events. De reden van al die glimlachen? Natuurlijk, de zon was van de partij, maar vooral omdat de artiesten terug mogen optreden. De mensen waren meer dan gelukkig dat ze konden meezingen en eens al de coronazorgen konden vergeten. Met dank aan de mooie optredens van Kurt Crabbé en Bandit.

De 85 aanwezigen zaten allemaal coronaproof verdeeld. De organisatie zorgde inderdaad dat alles veilig verliep. Kurt Crabbé uit Wakken mocht de shownamiddag openen met zijn bekend repertoire, zoals ‘Ik leef mijn eigen leven’, ‘Als de nacht’, ‘Moeder medley’, ‘Mijn toeverlaat’, ‘Mooie madonna’, enz. Daarna mocht Bandit uit Passendale optreden. Hij zong o.a. ‘Red Hot Salsa’, ‘Linedance’, ‘Ring of Fire’, ‘Some Broken Heart’, ‘Dance The Night Away’, ‘Drunken Sailor’, ‘Wake Me Up’, enz. Beide artiesten zongen voor de pauze, maar ook na de pauze mochten ze nogmaals het publiek verwennen. Sinds de horeca terug binnen open is, was het voor Kurt zijn tweede optreden. Bandit stond de eerste keer terug voor een publiek te zingen. En wat zagen we heel duidelijk? Niets dan glunderende gezichten. Inderdaad, het publiek genoot van de muziek en vooral terug van hun vrijheid. Iedereen was enthousiast dat ze opnieuw ‘hun kot’ mochten verlaten om artiesten te zien optreden.

Genieten maar!© PADI/Daniël
Genieten maar!© PADI/Daniël

Op vrijdag 18 juni is er een ‘dinner by candle light’ met Herbert Verhaeghe en Sabine in eveneens Salons Ter Velde, Eernegemsestraat 151 in Zedelgem. De deuren openen om 18.30 uur, de showavond begint om 19 uur. De prijs bedraagt 40 euro, inclusief voor-, hoofdgerecht en dessert. (PADI)

Reservatie op nummer 0497 90 71 97. Enkel geldig na betaling op het rekeningnummer BE02 7795 9497 9240.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten