https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

17-jarige Sabar uit Kortrijk krijgt platencontract bij Top Notch (Universal Music)

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De 17-jarige Sabar (Ahmed Bouchama Sabar) uit Kortrijk is de jongste artiest, die bij Top Notch (Universal Music) een contract tekende. Hij heeft heel wat potentieel.

De jongeman uit Kortrijk is nieuw bij het label, maar toch heeft hij al heel wat op zijn palmares staan. De jonge rapper kreeg onder meer heel wat aandacht na zijn deelname aan de 101Barchallenge met de track ‘‘Ze Willen Mee ft Ploko’. (101 Barzchallenge

is het grootste hiphopplatform van de Benelux en staat bekend als springplank voor aanstormend hiphoptalent). De track werd heel goed ontvangen en tikte meer dan 150.000 views aan op YouTube. Ook verbaasde hij iedereen met zijn passage bij het grootste hiphopstation van Nederland, FunX. Om dan nog maar te zwijgen over de suport die hij kreeg op de freestyles op zijn Instagramkanaal (@official.Sabar)! Sabars IGTV sessie bij KV Kortrijk blies vriend en vijand omver.

En er is nog nieuws : Naast muziek is voetbal de grote passie van Sabar en kan hij ook nog eens een aardig balletje trappen. De liefde voor de sport uit zich vooral tegenover één club: Real Madrid. De liefde voor de Spaanse Club werd er al met de paplepel ingegoten en gaat zo diep dat Sabar er een eigen track aan heeft toegewijd: ‘’Madridsista’’, een lofzang voor zijn sport, zijn club, op zijn manier. Fans van voetbal vinden ongetwijfeld de weg naar de nieuwe song van Sabar. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten