Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde: de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup.Aangezien het leven er zes jaar later niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.

Sinds zijn zegeparcours doorheen het comedy-concours, zag je Lukas in 'De Ideale Wereld' als sidekick van Otto-Jan Ham en roastte hij mee in 'Achter De Rug'. Ook etaleerde hij al zijn algemene kennis tijdens een passage in 'De Slimste Mens'.In het voorprogramma maak je kennis met Sander VDV, een jonge comedian die taboe noch cliché schuwt.

'Ik doe mijn best' is de eerste avondvullende show van Lukas Lelie en wordt bijzonder goed gesmaakt. Op 1 december staat hij voor een uitverkochte zaal in De Spil in Roeselare, doe mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op een van 6 laatste duotickets.

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde: de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup.Aangezien het leven er zes jaar later niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.Sinds zijn zegeparcours doorheen het comedy-concours, zag je Lukas in 'De Ideale Wereld' als sidekick van Otto-Jan Ham en roastte hij mee in 'Achter De Rug'. Ook etaleerde hij al zijn algemene kennis tijdens een passage in 'De Slimste Mens'.In het voorprogramma maak je kennis met Sander VDV, een jonge comedian die taboe noch cliché schuwt.'Ik doe mijn best' is de eerste avondvullende show van Lukas Lelie en wordt bijzonder goed gesmaakt. Op 1 december staat hij voor een uitverkochte zaal in De Spil in Roeselare, doe mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op een van 6 laatste duotickets.