WIN 2X2 VIP-TICKETS CYCLOCROSS OTEGEM

De 50ste Internationale Betafence Cyclocross wordt op 15 januari opnieuw een sportieve feestdag voor Otegem en omstreken! Een unieke gelegenheid om samen met uw familie, vrienden en kennissen te genieten van een fantastische namiddag. Jij kunt hier gratis bij zijn!

INHOUD VIP-TICKETS

  • Je wordt opgehaald door de Cross-shuttlebus op één van de stopplaatsen in Zwevegem, Deerlijk/Vichte, Heestert/Avelgem/Tiegem of Sint-Denijs/Moen/Heestert. De shuttlebussen rijden om het kwartier. De volledige lijst stopplaatsen is terug te vinden op de achterkant van uw VIP-ticket.
  • Geniet van het spektakel op het parcours, gebracht door de wereldtop van het veldrijden.
  • Na de wedstrijd word je verwacht in de Vipruimte OC De Spoele waar je kunt genieten van talrijke hapjes en drankjes.
  • Alle info over dit event vind je ook terug op www.cyclocrossotegem.be

HOE DEELNEMEN

Stuur tegen uiterlijk woensdag 10 januari 23.59 uur een e-mail naar promotie@kw.be met in het onderwerp CYCLOCROSS. Vermeld in de e-mail jouw naam, telefoon en adresgegevens.

WINNAARS

Op donderdag 11 januari selecteert een onschuldige hand de 2 winnaars van de duo VIP-tickets voor de Cyclocross in Otegem. Beide winnaars worden diezelfde dag persoonlijk op de hoogte gebracht.

REGLEMENT

Deelnemen kan t.e.m. 10/01/2018 om 23.59 uur - Enkel correct opgestelde e-mails (zoals hierboven beschreven) komen in aanmerking - De winnaars worden geselecteerd bij wijze van trekking door onschuldige hand - De winnaars worden op 11/01/2018 persoonlijk op de hoogte gebracht - Deelname is onbeperkt, per gezin en adres kan wel slechts één prijs worden toegekend - Prijs niet uitkeerbaar in speciën of omruilbaar - Personeelsleden van Roularta Media Group en hun inwonende huisgenoten kunnen niet deelnemen aan deze wedstrijd - Over het verloop van deze wedstrijd wordt noch schriftelijk, noch telefonisch gecommuniceerd.