Tijd voor me-time! Wat is er leuker dan jezelf verwennen met een nieuwe outfit. Ook al liggen er leuke stukken in je kast. Er kan er altijd eentje bij.

Ontdek je graag de nieuwste herfstcollectie? Weet je na het lezen van dit modenummer precies welk trendy kledingstuk je mist? Of twijfel je nog en heb je liever een personal shopper aan je zij? Misschien is online shoppen meer je ding en is de formule 'shop the look' je op het lijf geschreven? Welk type shopper je ook bent, doe mee met deze lezersactie en pimp je garderobe.

Tien lezers maken kans op een shopbudget van 150 euro bij Deleye.

Doe mee en Win! Deelnemen kan tot en met zondag 20 september om 23.59 uur.

Tijd voor me-time! Wat is er leuker dan jezelf verwennen met een nieuwe outfit. Ook al liggen er leuke stukken in je kast. Er kan er altijd eentje bij. Ontdek je graag de nieuwste herfstcollectie? Weet je na het lezen van dit modenummer precies welk trendy kledingstuk je mist? Of twijfel je nog en heb je liever een personal shopper aan je zij? Misschien is online shoppen meer je ding en is de formule 'shop the look' je op het lijf geschreven? Welk type shopper je ook bent, doe mee met deze lezersactie en pimp je garderobe. Doe mee en Win! Deelnemen kan tot en met zondag 20 september om 23.59 uur.